Tarieven

Moving2move.com werkt niet met contributie, maar men betaalt per keer dat men deelneemt. Trouwe klanten kunnen worden beloond door korting of gratis trainingen.

Inhuren activiteit Jan-Willem kost 75,00 Euro voor maximaal 3 uur organisatie/begeleiding van groepen tot en met 10 personen op Urk. Buiten Urk komt 19 cent per km bij, gerekend vanaf de Bonairestraat 8 te Urk.

Activiteiten: Geocaching (gps-schatzoeken), Beach Escape Urk (samen aanwijzingen zoeken en raadsels oplossen op en rond het strand van Urk), fietsspeurtocht (welke groep heeft als eerste alle vragen/opdrachten goed beantwoord/gedaan en de route afgelegd), wandelspeurtochten en levend stratego. Verder vind ik het ook leuk om Bootcamps en samenwerkingsopdrachten voor verschillende groepen te organiseren/begeleiden…vraag even naar de mogelijkheden, want er is veel mogelijk.

Bootcamp: Eerste keer is gratis, vervolgens 3,00 Euro per deelnemer per keer.

Personal High Intensity Interval Training: 25,00 Euro per uur.

Fotos’s zien: Zie http://www.moving2move.com/fotos

Grotere groepen (tot en met 15 personen) kosten 125,00 Euro voor maximaal 3 uur organisatie/begeleiding.
Groepen tot 30 personen kosten 200,00 Euro voor maximaal 3 uur organisatie/begeleiding. Groepen tot 50 personen 300,00 en groepen tot 75 personen 375,00 Euro.

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.

Moving2move.com zal er alles aan doen om de tarieven up to date te houden, zodat u niet voor onverwachte tarieven/facturen komt te staan.

%d bloggers liken dit: