Tarieven

Moving2move.com werkt niet met contributie, maar men betaalt per keer dat men deelneemt. Trouwe klanten kunnen worden beloond door korting of gratis trainingen.

Inhuren activiteit Jan-Willem kost 90,00 Euro voor maximaal 3 uur organisatie/begeleiding van groepen tot en met 10 personen op Urk. Buiten Urk komt 19 cent per km bij, gerekend vanaf de Bonairestraat 8 te Urk.

Activiteiten: Geocaching (gps-schatzoeken), Beach Escape Urk (samen aanwijzingen zoeken en raadsels oplossen op en rond het strand van Urk), fietsspeurtocht (welke groep heeft als eerste alle vragen/opdrachten goed beantwoord/gedaan en de route afgelegd), wandelspeurtochten en levend stratego. Verder vind ik het ook leuk om Bootcamps en samenwerkingsopdrachten voor verschillende groepen te organiseren/begeleiden…vraag even naar de mogelijkheden, want er is veel mogelijk.

Bootcamp: Eerste keer is gratis, vervolgens 3,00 Euro per deelnemer per keer.

Personal High Intensity Interval Training: 30,00 Euro per uur.

Fotos’s zien: Zie http://www.moving2move.com/fotos

Moving2move.com maakt gebruik van de nieuwe Kleine Ondernemers Regeling vanaf 1 januari 2020 en brengt derhalve geen BTW in rekening en is daar ook niet toe verplicht.

Prijswijzigingen voorbehouden.

Moving2move.com zal er alles aan doen om de tarieven up to date te houden, zodat u niet voor onverwachte tarieven/facturen komt te staan.

Laatste tariefwijziging is gedaan op maandag 6 januari 2020.

%d bloggers liken dit: